+36/70-250-0022
info[kukac]utfuto.hu
Biztos partner az utazásban!

Napi 6000 forintól bérelhető! AZ ÁR TARTALMAZZA: – Országos Magyar autópályamatricát! – Tetőcsomagtartót! – Kérésre tetőboxot!

5d

Napi 40.000 forintól bérelhető! AZ ÁR TARTALMAZZA: – Országos Magyar, Osztrák, Szlovén autópályamatricát!

   Bérautó szolgáltatásunk
mindenki számára elérhető az év bármely napján. Ön által meghatározott helyen és időben, sőt ingyenes szolgáltatásaink között, akár a saját otthonánál veheti át az autót és ott is adhatja le.

Ki tudja és mire igénybe venni?

Privát, egyéni utakra:
rokon-barát-ismerős meglátogatására, hosszú hétvégére, wellnessre, nyaralásra, síelésre, munkába járáshoz, vagy csak pár órás bevásárlásról is legyen szó nálunk már fél naptól is bérelhet autót. Esküvőkre, menyasszonyi autónak, vagy a násznép utaztatására, szintén egy jó megoldás lehet ez az Ön számára. Baráti társaságoknak városnézésre, szórakozni, grillpartira, túrázni, ideális partner lehet, egy minden ízben jól kihasználható bérautó.

Cégeknek:
üzleti útra, delegáció szállítására, vagy ha csak üzleti ebéd, vacsoramegbeszélést is szeretnének lebonyolítani, akár sofőrrel együtt is bérelhetik autónkat. 

Közismert ember?
Szívesen adjuk bérbe, annak teljes diszkréciója mellett ismert embereknek (zenészeknek, színészeknek, sportolóknak stb.), akár a médiából, akár a közszolgálatból is jelentkezzenek.

Gépjárművünk:

   9 személyes Opel Vivaro 2015, a legjobb, legújabb, legfejlettebb biztonsági és kényelmi extrákkal felszereltek. Életkora nem éri el az 5 évet, így MI a legújabb autókat adjuk bérbe. Autóinkban TILOS a dohányzás. Biztosító által védve, illetve jogbiztosítással ellátva teljes biztonságban tudhatja magát, ha minket választ.
Ne utazzon busszal, vonattal, taxival, mikor rátalált egy könnyebb, gyorsabb, kényelmesebb, egyénre szabható utazási formára.

Kedvezményekért iratkozzon fel a jobb oldalon található űrlapon!